Orange Africa Travel: voor iedereen die graag naar Afrika op reis wil.

Orange Africa Travel neemt je graag mee naar alle mooie plekken die inspirator Jan van Woerden al ruim 25 jaar bezoekt en professioneel fotografeert. De passie die Jan voor Afrika heeft deelt hij graag via Orange Africa Travel – een reisbureau met een zeer persoonlijk karakter. Wie met reiswensen naar onze studio komt, kan rekenen op een reisvoorstel waarin alles wat je hebt aangegeven belangrijk te vinden is verwerkt. Pas wanneer het voorstel aan alle wensen voldoet, zijn wij tevreden. Naast het reisschema wat van dag tot dag wordt uitgewerkt, deelt Jan graag zijn tips over natuur, eten, cultuur en ervaringen die hij zelf de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan. Het team van Orange Africa Travel, bestaand uit Berry (partner van Jan), Marion & Heleen, zorgen dat de reis perfect wordt voorbereid, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt.

Onze reizen

Onze mogelijkheden zijn bijna oneindig. Of je nu luxe of avontuurlijk op vakantie wilt, één Afrikaans land wil bezoeken of meerdere, zelf wilt rijden of je je (deels) wilt laten rijden: bedenk vooraf goed wat je wilt en bespreek je wensen met Jan tijdens de intake. Gemiddeld één keer per jaar organiseren wij een groepsreis en bij voldoende belangstelling reizen met speciale aandacht voor fotografie en in het bijzonder het fotograferen van wild life. Jan heeft veel ervaring in de professionele fotografie die hij graag deelt. De gidsen en chauffeurs waarmee wij samenwerken spreken Nederlands of goed Engels, zijn opgegroeid in Afrika en zijn enthousiast in het overbrengen van hun kennis van natuur & cultuur.

Bestemmingen

De meest populaire bestemming is Zuid-Afrika. Een enorm divers land met interessante steden, een rijke cultuur, stranden, de Garden Route, de Panorama Route, de wijnboerderijen, de prachtige Drakensbergen en natuurlijk het Kruger National Park. De wegen zijn in goede conditie en de hoofdtaal is Engels. Dit maakt het reizen in Zuid-Afrika makkelijk.

Toch laten wij je ook graag kennis maken met meer landen dan alleen Zuid-Afrika. Wil je hier meer van weten, neem dan gerust vrijblijvend contact op via Info@orange-africa-travel.com. Of bel naar Jan (06) 53 18 19 42.

Ons sien jou binnekort?

Orange Africa Travel

Nijverheidscentrum 1b
2761 JP Zevenhuizen (Z-H)

Tel. 06-53181942

www.orange-africa-travel.com

Photos & Wild Art prints

www.janvanwoerden.com