Orange Africa Travel gespecialiseerd in reizen naar Zuidelijk Afrika.

Over Ons

Mijn naam is Jan van Woerden, al ruim 25 jaar reis ik naar Zuidelijk Afrika. Vanaf het eerste bezoek ben ik verknocht aan de natuur, de dieren en de mensen. In eerste instantie als professioneel wildlife fotograaf, zo heb ik de mooiste plekken zelf bezocht en veel kennis en ervaringen opgedaan over de natuur, dieren en de plaatselijke bevolking.

Ik heb talloze vrienden gemaakt en veel nuttige contacten opgedaan. Van uit deze ervaring heb ik in 2013 Orange Africa Travel opgericht. Gespecialiseerd in persoonlijk reisadvies met de wens van de reiziger als vertrekpunt. Samen met mijn vrouw Berry en collega Marieke maken wij graag uw reis op maat.

Reizen

Of u op self-drive wil of samen met mij op privéreis, u kunt altijd rekenen op persoonlijk service. De self-drive routes ontwerp ik naar aanleiding van uw wensenlijst. Per dag maak ik dan een programma voor u met tips en tricks, van de beste plek om een nijlpaard te spotten tot een leuk lokale lunchplek.
Als u ervoor kiest met mij op privéreis te willen, stapt u bij mij in de Landrover. Ik ben naast uw privé gids, ook uw chauffeur en breng u dan van de ene mooie overnachtingsplek naar de andere. Verder organiseren wij reizen speciaal voor fotografen die, net als ik, gefascineerd zijn door natuur en wildlife fotografie.

Naast selfdrives en privéreizen organiseren wij ook luxe reizen en groepsreizen voor uw familie of eigen samengestelde groep.

Bestemmingen

Verreweg de populairste bestemming in Zuidelijk Afrika is Zuid-Afrika. Er gaan directe vluchten heen en Zuid-Afrika is heel goed te bereizen omdat de wegen goed zijn. Engels is de hoofdtaal van het land wat communiceren makkelijke maakt. Daarnaast is Zuid-Afrika enorm divers. Van de stranden van Kaapstad en de prachtige kustlijn van de Tuinroute waar de dolfijnen en walvissen voor een waterballet zorgen, tot het Krugerpark met de Big Five en de prachtige Drakenbergen.

Maar Zuidelijk Afrika heeft nog meer landen die ik u graag laat ontdekken. Wilt u informatie neem dan gerust vrijblijvend contact op Info@orange-africa-travel.com

Orange Africa Travel

Nijverheidscentrum 1b
2761 JP Zevenhuizen

06-53181942

www.orange-africa-travel.com

Photos & Wild Art prints

www.janvanwoerden.com