Even voorstellen

Ik ben Nancy en ben al sinds 1988 werkzaam in de reiswereld. Tot 2015 op het stenen reisbureau en sinds die tijd samenwerkend met collega Annemarie bij The Travel Club. Door de jaren heen heb ik veel gereisd en inmiddels heb ik alle continenten bezocht. Er zijn veel mooie landen in de wereld en elk stukje aarde heeft wel iets om enthousiast over te worden.

Zuid Afrika

Ik heb het geluk gehad een aantal jaren gewoond en gewerkt te hebben in Zuid-Afrika en over die prachtige bestemming kan ik je dan ook alles vertellen. Men zegt dat Afrika in je bloed gaat zitten als je er eenmaal geweest bent en dat kan ik zeker beamen. Na Zuid-Afrika wilde ik meer ontdekken van het zuidelijke gedeelte van het continent Afrika en heb inmiddels Namibië, Botswana en de Victoria Watervallen in Zimbabwe aan mijn lijstje toe kunnen voegen.

Jarenlange ervaring

Maar naast Afrika kan ik ook over andere landen in de wereld door de jarenlange ervaring en bezoeken inmiddels een hoop vertellen om jou enthousiast te maken voor de vakantie van je dromen. Ondertussen breid ik nog steeds mijn kennis uit door nieuwe bestemmingen te bezoeken.